Foto's bouwproces

Ons bedrijf bestaat inmiddels al ruim 17 jaar. In eerste instantie begon het als hobby met één zitmaaier, maar vervolgens kwamen er meer en beleefden we hier veel plezier aan.
Na voornamelijk op de avonden en op de zaterdagen aan de slag te zijn voor het bedrijf is Frank vier jaar geleden minder gaan werken bij zijn huidige werkgever.
Vanaf dat moment richtte hij zich minimaal drie hele dagen (donderdag, vrijdag én zaterdag) in de week op de tuin- en parkmachines.

Per ingang van 1 januari 2016 heeft Frank zijn baan opgezegd en vanaf dat moment is onze zaak 5 dagen in de week geopend.
Vanaf april 2021 tot heden is dat zelfs 6 dagen in de week, namelijk: maandag t/m zaterdag van 08:00 - 17:00 uur.
Naast Frank werkt ook Linda mee in het bedrijf en verzorgt de marketing, administratie en helpt daarnaast ook mee bij de verkoop.
Aangezien de ruimte op onze vorige locatie in Hoogersmilde al enige tijd té beperkt bleek te zijn, gingen wij op zoek naar een geschikt alternatief en dat vonden wij in Uffelte.
Op 6 november 2014 kregen wij de sleutel van de voormalige kippenschuur. Vanaf dat moment zijn we flink aan het klussen geslagen en begon de kippenschuur al steeds meer op een bedrijfspand te lijken.
Op 9 april 2015 hebben we uiteindelijk voor het eerst onze deuren geopend en ondertussen werd er rustig doorgeklust.
April 2016 hielden we uiteindelijk een groot openingsfeest waarbij iedereen van harte welkom was. Dit was een groot succes!

Inmiddels zitten we alweer 8 jaar in Uffelte met ons bedrijf en zijn we erg blij hoe het ons hier vergaat! We zijn in de afgelopen jaren verschillende dealerschappen aangegaan, maar zijn ontzettend blij met het aanbod wat we nu hebben. Zo hebben we de showroom vol met mooie machines van Husqvarna, EGO en Castelgarden. Daarbij is ons team uitgebreid en onze showroom vorig jaar vergroot en vernieuwd. Iets waar we zeker trots op zijn!

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, een andere maaier nodig hebben óf een winterbeurt/ reparatie van uw tuin- of parkmachine willen, kom dan gerust langs op onze locatie:

Rijksweg 30a/ Lindenlaan 54a te Uffelte.

Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is, dan kunt u vooraf altijd even contact met ons opnemen via:

*** 0521-344654 *** 06-51819070 *** info@vandijktuinenpark.nl *** www.vandijktuinenpark.nl ***

We verwelkomen u graag mét een bak koffie.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Frank en Linda van Dijk.